Hvor kommer cockpittet fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kommer cockpittet fra?
Hvor kommer cockpittet fra?
Anonim

Det kommer fra "cock", som var en gammel engelsk betegnelse for en lille båd, og "swain", som er en tjener. Så enkelt sagt er en hanesmand en bådtjener. Med tiden førte titlen til styrerummet på mindre både, hvor hanesmanden sad, så blev området kendt som cockpittet.

Hvad er cockpittets oprindelse?

Ordet cockpit ser ud til at være blevet brugt som et nautisk udtryk i det 17. århundrede, uden henvisning til hanekamp. … Således kom ordet Cockpit til at betyde et kontrolcenter. Den oprindelige betydning af "cockpit", som først blev bekræftet i 1580'erne, er "en pit for kamphaner", der henviser til stedet, hvor hanekampe blev holdt.

Er udtrykket cockpit stødende?

"Cockpit" er sådan en offensiv flybetegnelse. Jeg foretrækker at kalde det "pikhullet".

Hvorfor er ordet cockpit stødende?

Den første kendte reference til udtrykket "cockpit" kommer fra den ret barbariske sport hanekamp og henviser til den pit, hvor kampene fandt sted. Kort efter fik ordet naturligt en konnotation som at være relateret til enhver scene med grusomme kampe, såsom europæiske slagmarker.

Hvad er cockpittet på et fly?

Cockpittet er den del af flyet, der giver udsyn til fronten og siderne, og huser pilot(erne) og andre besætningsmedlemmer, for eksempel i ældre passagerfly. med et flybesætning påtre, eller i militærfly, der udfører missioner, der kræver, at forskellige opgaver udføres i cockpittet.

Anbefalede: