Hvilken alkometer bruger politiet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken alkometer bruger politiet?
Hvilken alkometer bruger politiet?
Anonim

Politiafdelinger er afhængige af BACtrack Breathalyzers som foreløbige screeningsenheder under DUI-trafik stopper for at afgøre, om nogen muligvis er beruset. De stoler på BACtrack, fordi de ved, at de får de mest nøjagtige BAC-resultater som muligt.

Hvad er den mest nøjagtige alkometer?

Her er de 5 bedste alkometer:

  • Bedste alkometer generelt: BACtrack Trace Professional Breathalyzer.
  • Bedste budget alkometer: AlcoHAWK Ultra Slim alkometer.
  • Bedste alkometer med høj nøjagtighed: BACtrack S80 Professional Breathalyzer.
  • Bedste højteknologiske alkometer: BACtrack Mobile Smartphone Breathalyzer.

Hvilken alkometer bruger australsk politi?

Dräger Alcotest 7110 breath-analyse-instrumentet bruges af New South Wales Police til at håndhæve loven mod spirituskørsel. Det betragtes som et pålideligt og nøjagtigt videnskabeligt instrument, idet det udfører sin funktion på en måde, der er retsmedicinsk forsvarlig.

Hvilken alkometer bruger politiet i Irland?

Alcosense Lite 2 - Alcohol Detection Breathalysator til Irland, Storbritannien og Skotland. AlcoSense har et nyt alkometer, som du kan bruge.

Hvor nøjagtige er alkometere fra politiet?

Chancerne er, da du blev trukket over en politibetjent, der fik en alkometertest. … Faktisk har peer-reviewede undersøgelser vist en 50 procents marginfejl ved sammenligning af resultater fra alkometeret med det faktiske alkoholindhold i blodet. Er det muligt, at alkoholpromillen vurderet ved din udåndingsprøve var forkert? Ja.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.