Hvor blev clockers filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev clockers filmet?
Hvor blev clockers filmet?
Anonim

Clockers er en film fra 1995 instrueret af Spike Lee og tilpasset af Lee og Richard Price fra Prices bog af samme navn. Filmen har Mekhi Phifer i sin første rolle. Filmen blev optaget i Gowanus Projects i Brooklyn, New York.

Hvad drak Mekhi Phifer i Clockers?

Phifer spiller den centrale karakter, Strike, en uforskammet, mavesår-lidende, Chokolade Moo-drikkende "yo", en gadebarn i filmens uhøflige sprogbrug, som nyder den hurtige udbytte af narkosalg, men kan ikke tage to skridt uden at støde på nogen, der er ude efter at få fat i ham.

Hvad drikker han i Clockers?

Alt i alt er Clockers en meget god film. … Phifers karakter Strike ses gennem hele filmen drikke en drik kaldet Chocolate Moo, som jeg gætter på var en fiktiv version af Yoo-hoo. Og alle vidste, at det var Strikes foretrukne drik. Det kommer op gennem hele filmen.

Hvad fik Rocco til at passe Clockers?

I en afsluttende scene spørger Strike Rocco, den hvide betjent, hvad der fik ham til at bekymre sig. Rocco svarer ikke. I stedet siger han til Strike: "Lad mig aldrig nogensinde se dig i denne by igen." Er det svaret? At infektionen af stoffer og våben er så dyb, at den eneste fornuftige handling er at komme ud af byen?

Hvem dræbte Daryl i Clockers?

Strike arbejder i narkoorganisationen Rodney Little, en venlig, men voldelig narkløjtnant fra den lokale narkobaron Champ. HvornårRodney Little beder Strike om at dræbe sin næstkommanderende Darryl og indtage hans position, Strike tøver.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.