Kan eeprom slettes?

Indholdsfortegnelse:

Kan eeprom slettes?
Kan eeprom slettes?
Anonim

EEPROM (elektrisk sletbar programmerbar skrivebeskyttet hukommelse) er brugermodificerbar skrivebeskyttet hukommelse (ROM), som kan slettes og omprogrammeres (skrives til) gentagne gange gennem applikationen højere end normal elektrisk spænding. I modsætning til EPROM-chips skal EEPROM'er ikke fjernes fra computeren for at blive ændret.

Er EEPROM permanent?

Simpelthen, EEPROM'en er permanent storage ligner en harddisk i computere. EEPROM'en kan læses, slettes og omskrives elektronisk.

Behøver jeg at slette EEPROM før jeg skriver?

Hvis et dataord EEPROM i øjeblikket udlæses som en nulværdi, er det så nødvendigt at slette ordet, før det skrives? ja, du kan ændre en EEPROM-celle fra "1" til "0" med en skrivning. Men kun en sletning ændrer cellerne tilbage til "1", så skriver du den nye værdi.

Hvor længe holder EEPROM?

Alle EEPROMs (Flash ROM) og EPROMs chips har en begrænset dataopbevaringstid. Typisk 10-15 år og derefter begynder de bare at glemme deres data. En enhed, der bruger denne teknologi til firmwarelagring, stopper bare med at fungere, når den er gammel nok, selvom alle andre kredsløb stadig er gode.

Hvordan nulstiller jeg min EEPROM-hukommelse?

Sådan nulstiller du EPROM-chippen

  1. Start din computer, eller genstart den, hvis den allerede er tændt.
  2. Hold tasten nede, som vil føre dig ind i BIOS. …
  3. Vælg "Load Fail-safeDefaults" på BIOS-hovedskærmen, og tryk på "Enter"-tasten. …
  4. Tip.

Anbefalede: