Hvornår blev Calabria grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev Calabria grundlagt?
Hvornår blev Calabria grundlagt?
Anonim

I det 8. århundrede f. Kr. blev Calabrien en koloni af grækerne, som grundlagde byerne Reggio Calabria, Sibari og Crotone. Så i det 4. århundrede f. Kr. blev det besat af Bruttii, som under de puniske krige stod på Hannibals side mod romerne.

Hvor gammel er Calabrien Italien?

Historie - Antikken og middelalderen

I det 8. århundrede f. Kr. Calabrien blev en koloni af grækerne, som grundlagde byerne Reggio Calabria, Sibari og Crotone. Så i det 4. århundrede f. Kr. blev det besat af Bruttii, som under de puniske krige stod på Hannibals side mod romerne.

Hvordan fik Calabrien sit navn?

Navnet Calabria kommer fra det hebraiske 'kaleb', der betyder et land med harpiks eller skove. Dette førte til en yderligere korruption i Kalòs-Bruo, der betyder 'frugtbar jord', som blev vedtaget i den byzantinske æra i det 7. århundrede.

Hvornår blev Calabrien en del af Italien?

Calabrien var en højborg for den italienske republikanisme indtil Risorgimento (bevægelsen for politisk enhed) og blev en del af Italien efter den nationalistiske leder Giuseppe Garibaldis ekspedition i 1860.

Hvem invaderede Calabrien Italien?

Efter Romerrigets fald blev den italienske halvø invaderet og styret af østrogoterne (østgoterne) og senere af germanske langobarder i nord. I den sydlige del var der imidlertid i det 6. århundrede f.v.t. kommet en ny gruppe grækere til magten - byzantinerne.

Anbefalede: