Betyder ikke isoleret negativt?

Indholdsfortegnelse:

Betyder ikke isoleret negativt?
Betyder ikke isoleret negativt?
Anonim

Et negativt testresultat indikerer, at HSV-virus var ikke isoleret, men det udelukker ikke definitivt tilstedeværelsen af HSV-virus. Det kan være et falsk negativt resultat baseret på forkert indsamling eller forkert transport af prøven til laboratoriet.

Hvad betyder ikke isoleret på testresultater?

Spørgsmål: Hvad er betydningen af et "Ingen virus isoleret" resultat? Svar: Et "Ingen virus isoleret" resultat udelukker ikke tilstedeværelsen af en virus.

Hvad betyder det, når en kultur er isoleret?

KULTUREL ISOLATION. KULTUREL ISOLERING: Reduceret adgang til elevens egen kulturgruppe hæver intensitetsniveauet. Studerende bør overveje graden af isolation fra deres egen kulturelle gruppe, når de overvejer at studere i udlandet programmer og steder. Kulturel fordybelse er forskellig fra isolation.

Hvad anses for positivt for hsv1?

En indeksværdi mindre end 1,1 skal betragtes som negativ, og over 3,5 skal betragtes som positiv. Så når nogen har en lav positiv, så tal om bekræftende test.

Skal jeg være bekymret, hvis jeg har HSV-1?

Og det er ikke kun risikoen for at sprede et forkølelsessår, du skal være bekymret for. Hvis du har en HSV-1-infektion, kan du give din partner genital herpes gennem oralsex. At have et åbent sår øger risikoen for en kønssygdom ved at give virussen eller bakterierne en direkte vejind i kroppen.

Anbefalede: