Kan isoleret ledning bruges til antenne?

Indholdsfortegnelse:

Kan isoleret ledning bruges til antenne?
Kan isoleret ledning bruges til antenne?
Anonim

Det korte svar på spørgsmålet om, hvorvidt du kan bruge isoleret ledning til en antenne, er “Yes you can”. Isoleret ledning vil få din antenne til at se fysisk kortere ud ved resonanspunktet, men forskellen er lille (estimeret til at være omkring 2%).

Kan en hvilken som helst ledning bruges som antenne?

Det bedste materiale til at bære sin egen vægt er stål. Du kan bruge en stor tykkelse (f.eks. 14-12) kobbertråd, som vil fungere. For korte ledninger, der ikke bøjer, vil solid kobber fungere. Hvis du skal fastgøre den til en støttestruktur, der ikke vil bøje, ville finere end 14 fungere.

Hvilket metal er bedst til antenne?

Sølv er det ideelle materiale til en antenne som HD-BLADE, fordi dens sølvelementer er indkapslet i plastik. Men en antenne lavet af sølv ville være en katastrofe. Oxidation er det, der sker, når et rent metal rammer det fri.

Hvilken slags ledning skal jeg bruge til en dipolantenne?

Dipolen giver meget bedre ydeevne, end du kan forvente af en så simpel antenne. For at konstruere en dipol skal du bruge 10- til 18-gauge kobbertråd. Det kan være strandet eller solidt, blottet eller isoleret.

Påvirker ledningstykkelse antennen?

Som du kan se, har trådstørrelsen meget lille effekt på antenneforstærkningen, medmindre du går til ekstremer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er du orgelsliberen eller aben?
Læs mere

Er du orgelsliberen eller aben?

Hvis du kalder nogen for orgelsliberens abe, mener du, at de gør, hvad en magtfuld person vil have dem til at gøre, men at de ikke selv har nogen reel magt. Han er orgelsliberens abe, hans eneste rolle i livet for at få penge til sin chef. Snakker jeg med aben eller orgelkværnen?

Hvordan fungerer en orgelkværn?
Læs mere

Hvordan fungerer en orgelkværn?

Orgelsliberen ville hente et orgel i en lille butik i en butik, eller beklædning og derefter gå eller tage sporvognen til sit valgte kvarter. Efter at have flyttet fra blok til blok i løbet af dagen, ville han returnere orglet til liveryet og betale en del af taket til ejeren.

Hvordan fungerer spejderens scattergun?
Læs mere

Hvordan fungerer spejderens scattergun?

Spredningspistolen er spejderens primære standardvåben. Det er et kort, dobbeltløbet løftestangshaglgevær med træhåndtag og forgreb. … Scatterguns første granat affyrer mindst én pellet lige ned i trådkorset, før "kuglespredning" træder i kraft.