Hvor er tømmermændssuiten?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er tømmermændssuiten?
Hvor er tømmermændssuiten?
Anonim

Den fiktive suites værelsesnummer, 2452, er et faktisk værelsesnummer, der bruges på Caesars Palace. Selvom den faktiske suite ikke ligner den, der er vist i filmen, eksisterer det ydre – gangen og selve døren – og kan findes i Augustus Tower.

Eksisterer The Hangover-suite?

Faktisk det eksisterer ikke. Mens optagelserne fandt sted i Caesars' lobby, indkørsel, tag og pool, blev "suiten" i filmen skabt af studiet. Caesars hævder dog, at sættet var "inspireret" af suiter inde på selve hotellet, og derfor tilbyder de naturligvis nye "Tømmermændspakker" til turister.

Hvad hedder The Hangover-suite?

The Caesars Palace-suite, der inspirerede sættet til filmen "The Hangover."

Blev The Hangover optaget i Caesars Palace?

Tømmermændene blev for det meste filmet på stedet i Caesars Palace, inklusive receptionen, lobbyen, indgangen, pools, korridorer, elevatorer og tag, men suiten blev beskadiget i filmen blev bygget på en lydscene.

Hvilket hotel i Las Vegas modtager ofte anmodninger om Rainman-suiten i The Hangover-suiten?

Caesars Palace :Suiten blev kendt som "Rain Man Suite", efter filmen fra 1988 med Tom Cruise og Dustin Hoffman blev optaget der, og den inspireret scenografien til filmen The Hangover. Det vil enhver, der har set disse filmgenkender uden tvivl klaveret og den spektakulære udsigt over The Strip.

Anbefalede: