Hvad hedder sailor moons?

Indholdsfortegnelse:

Hvad hedder sailor moons?
Hvad hedder sailor moons?
Anonim

1. Sailor Moon: Sailor Moons navn er Usagi Tsukino eller Serena Tsukino i den engelske eftersynkroniserede version. Hun er seriens hovedperson og lederen af Sailor Guardians.

Hvad hedder Sailor Moons?

Usagi Tsukino (月野 うさぎ, Tsukino Usagi, omdøbt til "Serena Tsukino" eller "Bunny Tsukino" i nogle udenlandske tilpasninger), bedre kendt som Sailor Moon (セーンムムムム), er en fiktiv superheltinde, der er hovedpersonen og titelkarakteren i Sailor Moon-mangaserien skrevet af Naoko Takeuchi.

Hvorfor hedder Sailor Moon Serena?

Den 28. august 1995 debuterede Sailor Moon uden for Japan og introducerede det nordamerikanske publikum til Usagi Tsukino og hendes besætning af transformerende heltinder. Kun hun var ikke kendt som Usagi; snarere hendes navn blev "amerikaniseret" til Serena, med et nyt script til at starte.

Hvad er Sailor Moons slagord?

"I månens navn, jeg vil straffe dig!" var Sailor Moons mest berømte slagord, og først forvandlet til Sailor Moon, "Moon prisme power, make up" er den kommando, som Usagi bruger.

Bliver Sailor Moon gift?

14 Sailor Moon har stor konkurrence om Tuxedo Masks hjerte. Desværre for Sailor Moon er Tuxedo Mask noget af en babemagnet. … Selvom hun stadig flippede ud for at erfare, at Usagi og Mamoru i fremtiden ikke kun var gift, dehavde lille Chibiusa.

Anbefalede: