Var mango en citrusfrugt?

Indholdsfortegnelse:

Var mango en citrusfrugt?
Var mango en citrusfrugt?
Anonim

Mango kan vokse i de tropiske såvel som de subtropiske områder. Citrusfrugter tilhører Rutaceae-familien, hvorimod mango tilhører Anacardiaceae-familien. … Følgelig hører mango ikke ind under kategorien citrusfrugt.

Er mango i appelsinfamilien?

Citrusfrugter, som appelsiner, citroner og limefrugter, tilhører en meget specifik botanisk familie, der er præget af segmenterede opdelinger i det indre. Selvom mango er orange tropiske frugter, der overfladisk ligner citrusfrugter, er de ikke klassificeret som en citrusfrugt.

Har mango citronsyre?

Mango: 5,8 til 6,0 pH

Disse syrer inkluderer oxalsyre og citronsyre - men de har en lav molekylvægt, hvilket betyder der er ikke for meget citronsyre i mango. Imidlertid har mangoer en god mængde mikronæringsstoffer, især vitamin A og C, med vitamin E og K findes i små mængder.

Hvilken type frugt er en mango?

Mango, (Mangifera indica), medlem af cashew-familien (Anacardiaceae) og en af de vigtigste og mest dyrkede frugter i den tropiske verden. Mangotræet anses for at være hjemmehørende i det sydlige Asien, især Myanmar og Assam-staten i Indien, og der er udviklet adskillige kultivarer.

Er mango en frugt eller nød?

Mangoen (Mangifera indica), en lækker, kødfuld frugt med en stor pit (endocarp). Hjemmehørende i Indien ogSydøstasien, dette træ dyrkes i hele tropiske områder af verden. Den tilhører sumac-familien (Anacardiaceae), sammen med gifteg, giftsumak og cashewtræet.

Anbefalede: