Hvem erstattede joey jordison?

Indholdsfortegnelse:

Hvem erstattede joey jordison?
Hvem erstattede joey jordison?
Anonim

Jordison forlod Slipknot i december 2013. Han ville blive erstattet af Jay Weinberg, søn af Max Weinberg, trommeslageren fra Bruce Springsteens E Street Band. Jordison var også guitarist i bandet the Murderdolls.

Hvem erstattede Jay Weinberg i Slipknot?

I løbet af 2010 var han kortvarigt trommeslager for Madball. I løbet af 2011 og 2012 spillede Weinberg med Against Me!. I 2014 erstattede Weinberg Joey Jordison som trommeslager for Slipknot.

Blev Joey Jordison med i Slipknot igen?

Bandet annoncerede mandag, at de har hentet den tidligere trommeslager Joey Jordison tilbage, som blev fyret i 2013. Selvom hans nye rolle som percussionist er et skridt ned fra hans tidligere opgaver, er Jordison ikke desto mindre begejstret for hans genansættelse og siger: Jeg er utroligt spændt på at slutte mig til mine brødre i Slipknot! igen

Hvem erstattede Joey Jordison?

Monte Conner er en tre årtiers veteran fra musikbranchen, som har skrevet kontrakt med Slipknot, det aggressive Iowa-hardrockband, hvis medstifter, trommeslager Joey Jordison, døde tirsdag til Roadrunner Records i 1998. Han er i øjeblikket VP for A&R hos Nuclear Blast Records.

Hvem er den bedste trommeslager i verden?

  1. John Bonham. John Bonham er uden tvivl en af de bedste rock 'n roll trommeslagere nogensinde. …
  2. Neil Peart. Neil Peart var den fantastiske trommeslager for bandet Rush. …
  3. Keith Moon. …
  4. Ginger Baker. …
  5. Hal Blaine.…
  6. Buddy Rich. …
  7. Gene Krupa. …
  8. Benny Benjamin.

Anbefalede: