I emne verbum aftale?

Indholdsfortegnelse:

I emne verbum aftale?
I emne verbum aftale?
Anonim

Emner og verber skal stemme overens med hinanden i NUMBER. Således, hvis et subjekt er ental, skal dets verbum også være ental; hvis et subjekt er flertal, skal dets verbum også være flertal.

Hvad er de 10 regler for subjekt-verbumsoverenskomst?

Et subjekt, der består af navneord, der er sammenføjet af og tager et subjekt i flertal, medmindre subjektets tilsigtede betydning er ental. Hun og jeg løber hver dag. Når et subjekt består af navneord forbundet med eller, stemmer verbet overens med det sidste navneord.

Hvad er eksempler på en subjekt-verbumsoverenskomst?

Her er nogle eksempler på overensstemmelse mellem subjekt-verbum og sammensatte emner: Sukker og mel er nødvendig til opskriften. Hverken min far eller mine brødre ved, hvordan man står på ski. Pepperoni og ost er fantastisk på en pizza.

Hvad er de 20 regler for subjekt-verbumsoverenskomst?

1. Emner og verber skal stemme overens i antal. Entalssubjekt=entalsudsagnsord • Pluralissubjekt=flertal verbum • Ko=ental, spiser=ental • Ænder=flertal, kvaksalver=flertal • Tip=SVS- entalsverber har et S • Ental ja?- verbet har et “S”!

Hvad er SVA-subjekt-verbumsoverenskomst?

Subjekt-udsagnsord-overenskomst betyder at subjektet og verbet skal stemme overens i kasus og tal. Når en forfatter bruger et entalsnavneord, skal han bruge et verbum, der er konjugeret for at matche entalsnavneord. Når en forfatter bruger et substantiv i flertal, skal han bruge et verbum, der er konjugeret for at matche substantiver i flertal.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.