Hvad er pumpe uden kirtel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er pumpe uden kirtel?
Hvad er pumpe uden kirtel?
Anonim

En højeffektiv kirtelløs cirkulationspumpe er en komponent i et varme- og klimaanlæg, der gør det muligt for systemet at udføre med øget effektivitet og samtidig reducere systemets elektriske forbrug betydeligt.

Hvad er en pumpe med kirtel?

Centrifugalpumper med forskruninger, også kaldet forseglede pumper, bruges til pumpning af store volumenstrømme. Forseglede pumper er også bedre egnede end andre pumper til pumpning af kølevand og aggressive væsker.

Hvordan fungerer en afgangspumpe?

En spildevandspumpe bruges til at overføre spildevandsvæsker og faste stoffer fra et sted til et andet. … Når pumpen er tændt, begynder motoren at rotere pumpehjulet, hvilket skaber trykket, der skubber vandet ind i pumpehjulet og går ind i afgangsrøret. Spildevandspumpen drives gennem en 10-25 fods elektrisk ledning.

Er centrifugalpumpen en hydrostatisk pumpe?

Hydraulikpumpetype

Der er to hovedtyper af hydraulisk pumpe: Fortrængningspumpe. Centrifugalpumpe (Hydrodynamic) pumpe.

Hvad er effektivitetspumpe?

Pumpeeffektivitet er defineret som forholdet mellem vand-hestekræfter fra pumpen og aksel-hestekræfter-input for pumpen. … Hvis en pumpe var 100 procent effektiv, ville den mekaniske hestekræfter, der tilføres, være lig med pumpens effekt af vandhestekræfter.

Anbefalede: