Har natalie sawyer forladt talksport?

Indholdsfortegnelse:

Har natalie sawyer forladt talksport?
Har natalie sawyer forladt talksport?
Anonim

Natalie Lorraine Sawyer (født 23. oktober 1979) er en engelsk tv- og podcast-vært og Talksport-radiovært. Sawyer skilte selskab med Sky Sports News i marts 2018, efter 18 års tjeneste efter at have været en del af produktionsteamet.

Forlader Jim White talkSPORT?

Den 59-årige har været en fast mand på Sky Sports News, siden han kom til virksomheden og blev synonym med deres dækning af deadline for transfer. Den tidligere Scotsport-vært, som også arbejder for talkSPORT, siger han tager afsted for at fokusere på andre mediemuligheder.

Hvem har forladt talkSPORT?

Parry forlod talkSPORT efter 20 år i august 2019.

Arbejder Jim White stadig for Sky?

TV-vært Jim White har forladt Sky Sports News efter 23 år. White er bedst kendt for at være vært for Skys transferdeadline-dag-shows - hvor han ofte bærer sit ikoniske gule slips. Han har været vært for hvert eneste transferdeadline-show, Sky Sports har præsenteret.

Hvem er Kate Mason?

Kate Mason er præsentant for Sky Sports News. Hun var overvejende fodboldvært og kom til Sky fra beIN SPORTS i maj 2019. Livet på beIN gav hende det privilegium at være i hjertet af Qatars VM-forberedelser til 2022, og mens hun var der, rapporterede hun også om ketsjersport, atletik og NBA.

Anbefalede: