Var morarji desai en brahmin?

Indholdsfortegnelse:

Var morarji desai en brahmin?
Var morarji desai en brahmin?
Anonim

Morarji Desai blev født i en Gujarati Anavil Brahmin-familie. Hans fars navn er Ranchhodji Nagarji Desai og hans mors navn er Vajiaben Desai.

Hvilken kaste er Indiens premierminister?

Modis familie tilhørte Modh-Ghanchi-Teli-samfundet (oliepresser), som er kategoriseret som en anden tilbagestående klasse af den indiske regering. Han blev fejlagtigt anklaget af Mayawati for, at han føjede sin kaste til listen Other Backward Class (OBC) som et politisk værktøj.

Er Desai Marathas?

Desai var en titel givet til feudalherrer og andre, der fik tildelt en landsby eller gruppe af landsbyer i det nordlige Karnataka, Gujarat og Maharashtra. … I Maharashtra tildeles titlen Desai til feudale herrer og landsbyrådsmedlemmer. De fleste af dem er enten Deshastha Brahmins, Marathas og Karhade Brahmins.

Er Desai vegetar?

Mange mennesker observerer en faste under Navratri, og det samme gør Krutika Desai. Men hvad hun har formået at gøre denne gang er at få sine medskuespillere fra Mere Angne Mein til også at afholde sig fra non-vegetarisk mad.

Er Patel en kaste?

Patel er et efternavn til Koli-kasten i Gujarat i Indien, som har størst betydning i Gujarats politik, og Koli Patels fra Saurashtra fik mest gavn under styret af det indiske nationale kongresparti. Koli Patels er anerkendt som en anden tilbagestående klasse af Gujarats regering.

Anbefalede: