Hvornår er Kenny Chesney i Milwaukee?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er Kenny Chesney i Milwaukee?
Hvornår er Kenny Chesney i Milwaukee?
Anonim

Hans "King of the Road"-turne stopper ved American Family Field den 14. maj 2022. Countrymusik-superstjernen Kenny Chesney annoncerede sine koncertturnédatoer for Milwaukee. Hans "King of the Road"-turné stopper på American Family Field den 14. maj 2022.

Er Kenny Chesney 2021-turné aflyst?

Kenny Chesney har skrottet sin Chillaxification Tour. Oprindeligt sat til 2020 og derefter udskudt til 2021, er stadionvandringen nu planlagt til 2022 under et nyt navn og med forskellige åbningsakter, ifølge en pressemeddelelse. Alle stadionerne på 2021-rejseplanen vil stadig være vært for Chesneys 2022-turné.

Hvem skal på turné med Kenny Chesney i 2022?

Catch the Country Music Superstar i 2022!

The "Chillaxification" Stadium Tour byder på åbningsakter Florida Georgia Line, Old Dominion og Michael Franti & Spearhead, og med Kenny Chesney, der topper tingene, er det ikke underligt, at han har brug for et stadion til at holde alle sine fans.

Er Kenny Chesney hos Gillette aflyst?

Country-stjernen Kenny Chesney stopper på Gillette Stadium, men først næste sommer. Chesney er planlagt til at vende tilbage til Foxboro spillestedet den 26. og 27. august 2022, annoncerede koncertarrangører. Det var tidligere blevet annonceret, at 2021-turneen blev aflyst på grund af coronavirus-restriktioner.

Hvad er sandbanken ved Kenny Chesneykoncert?

Sandstangen er det sted lige foran scenen … endnu tættere på end den forreste række, som du kan se på billedet nedenfor.

Anbefalede: