Har Kenny Chesney et hus i Key West?

Indholdsfortegnelse:

Har Kenny Chesney et hus i Key West?
Har Kenny Chesney et hus i Key West?
Anonim

Engang ejet af countryrockstjernen Kenny Chesney, denne luksuriøse ejendom med seks soveværelser og otte bade legemliggør essensen af den gamle verden, Key West-overflod. Huset ligger en halv blok fra Duval Street og har et tag i gotisk stil med høje spidser over en luftig Classical Revival-portico og parkering udenfor gaden.

Bor Kenny Chesney stadig i Key West?

Efter lokale medierapporter om et hus, han købte i Key West, Fla., har Kenny Chesney besluttet ikke at flytte ind og planlægger nu at sælge ejendommen. … Chesney har angiveligt bet alt 5,7 millioner dollars for det 7.000 kvadratmeter store hus.

Hvilke berømtheder har huse i Key West?

BERømtheder, DER HAR BOET I KEY WEST

  • Præsident Harry S. Truman. …
  • Ernest Hemingway. Hemingway er måske Key Wests mest berømte beboer. …
  • Judy Blume. En anden berømt forfatter, der har et hjem i Key West, er Judy Blume. …
  • Jimmy Buffett. De fleste mennesker er ikke klar over, at Jimmy Buffett fik sin musikalske start lige her i Key West.

Hvor i Tennessee bor Kenny Chesney?

Så vidt vi ved fra tidligere rapporter og fra Frannie Franklin, har Mister Chesney boet sig i et 7.242 kvadratfods hus på 48,77 acres med 9 terlits på landskabet Peytonsville Road i Franklin, TNsiden optegnelser viser, at han købte den i september 2003 for $2.500.000.

Gør KennyHar Chesney et hjem i Tennessee?

Kenny Chesneys hjem i Franklin, Tennessee er et specialfremstillet mesterværk placeret på en bakketop med panoramaudsigt. Kenny købte det vidtstrakte palæ og 30 hektar stor ejendom i 2010 for en rapporteret $9,25 millioner med en tilstødende syv hektar stor ejendom for yderligere $755.000.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.