Har trafikpladscentret lukket?

Indholdsfortegnelse:

Har trafikpladscentret lukket?
Har trafikpladscentret lukket?
Anonim

Fuld erklæring. Fra i dag vil intu Trafford Centre ikke længere være en del af intu-familien, men centret vil fortsætte med at køre som norm alt under ny ledelse.

Er Trafford Center ved at lukke ned?

Trafford Center har bekræftet, at det ikke længere er en del af Intu-mærket og er under ny ledelse. Det sker efter, at Intu faldt i administration i juni, og lod Trafford Centers fremtid hænge i en balance. Intu drev Trafford Center i næsten otte år.

Hvad sker der med Trafford Centre?

Trafford Centre i Manchester, et af Storbritanniens største indkøbscentre, er blevet overtaget af dets långivere, en canadisk pensionsfond, efter dets direktører ikke formåede at sælge det.

Er Trafford Center åbent 2021?

Vi er glade for at kunne byde alle velkommen tilbage til The Trafford Center med alle butikker, restauranter og fritidsattraktioner åbne.

Er toiletter åbne i Trafford Centre?

Trafford Center har åbnet sine toiletter - som vil blive grundigt renset med jævne mellemrum. Nogle håndvaske og aflukker er blevet afspærret for at sikre, at kunderne kan holde sig 2 m væk fra hinanden. Regelmæssige dybderensninger og hygiejnetjek vil være på plads i løbet af dagen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Når nogen er fristende?
Læs mere

Når nogen er fristende?

Tantalizing er at få nogen interesseret eller begejstret, især når du får nogen ophidset på en drillende måde over noget, han eller hun ikke kan få. Når du laver et lækkert måltid til nogen og præsenterer det på bordet, er dette et eksempel på at friste personen med mad.

Blev haders tilbagetrækning aflyst?
Læs mere

Blev haders tilbagetrækning aflyst?

' Aflyst efter to sæsoner på Netflix. Den mærkelige komedie om livet af YouTube-karakteren Miranda Sings kommer ikke tilbage før endnu en sæson. Vil der være en Haters Back Off sæson 3? Haters Back Off sæson 3. udgivelsesdato og afsnitsliste.

Hvad er en bedre oplader eller udfordrer?
Læs mere

Hvad er en bedre oplader eller udfordrer?

Opladeren er en mere familievenlig bil på grund af dens firedørs opsætning, og Challengeren tilbyder margin alt bedre ydeevne. Frem for alt er begge respektable hyldester til deres muskelbilrødder. Hvad er bedre Charger eller Challenger?