Er reston en by?

Indholdsfortegnelse:

Er reston en by?
Er reston en by?
Anonim

Reston, bysamfund, i Fairfax county, nordøstlige Virginia, U. S. Det ligger ved siden af Herndon, 35 km vest-nordvest for Washington, D. C. Samfundet var udviklet efter 1962 af Robert E. Simon, hvis initialer danner den første stavelse i navnet; det åbnede i 1965.

Er Reston en by i Virginia?

Reston er et samfund i Washington, D. C., storbyområdet beliggende i det vestlige Fairfax County, Virginia. Udtænkt som et alternativ til skrantende byer og vidtstrakte forstæder var Reston sammen med Columbia, Maryland, blandt de første "nye byer" efter Anden Verdenskrig i USA.

I hvilket amt ligger Reston Virginia?

Reston, Virginia blev udtænkt som et planlagt fællesskab af Robert E. Simon. Grundlagt den 20. april 1964 (Simons 50-års fødselsdag) og opkaldt efter hans initialer, var det det første moderne efterkrigs-planlagte samfund i Amerika og er nu det mest folkerige sted i Fairfax County.

Hvad er Reston Virginia kendt for?

Reston er et folketællingsudpeget sted i Fairfax County, Virginia. … I 2018 blev Reston rangeret som det bedste sted at bo i Virginia af Money magazine for dets udvidelser af parker, søer, golfbaner og ridestier samt de talrige shopping- og spisesteder muligheder i Reston Town Center.

Er Fairfax County en by?

Byen Fairfax i Fairfax County blev en selvstændig by i 1961.

Anbefalede: