Hvornår kan du blive præfekt i Hogwarts?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår kan du blive præfekt i Hogwarts?
Hvornår kan du blive præfekt i Hogwarts?
Anonim

Du skal dog være opmærksom på, at præfekter teknisk set er år 5 på Hogwarts. Så selvom du måske har fortjent dit præfektemærke nu, er du teknisk set nødt til at vente, indtil år 5 er her for at blive en ordentlig præfekt.

Hvilket år kan du blive præfekt i Harry Potter?

En mandlig og en kvindelig studerende blev valgt fra hvert hus i deres femte år til at fungere som præfekter. De ville fortsætte med at være præfekter i deres sjette og syvende år, indtil de forlod skolen. Der var således cirka seks præfekter pr. hus og 24 præfekter i hele skolen på én gang.

Hvorfor blev Malfoy gjort til præfekt?

Hvorfor gjorde Dumbledore Malfoy til præfekt? … Han var klog nok til at vide, at Malfoy ville misbruge sin position. Jeg er sikker på, at der var en anden i Slytherin, der ville have gjort et bedre stykke arbejde.

Bliver Hermione en præfekt?

Percy Weasley blev gjort til præfekt i sit femte og sjette år, og blev derefter til Head Boy på sit syvende år. Ron og Hermione var Gryffindor-præfekter i deres femte år. Følgende elever er kendte præfekter: … Hermione Granger.

Hvornår kan du blive hovedpige på Hogwarts?

Students of Year 6 vil være i stand til at låse den op efter at have fuldført År 6, kapitel 26 i hovedhistorien. Under dette eventyr vil du blive informeret af professor Dumbledore om, at han snart planlægger at vælge den nye hoveddreng og hovedpige, og indtil videre er du en afde mest lovende kandidater til stillingen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor bliver min hakea gul?
Læs mere

Hvorfor bliver min hakea gul?

Jern, fosfor eller pH For meget fosfor i jorden vil forgifte mange indfødte. Hovedsymptomet er alvorlig gulfarvning af bladene. Hvis jorden mangler jern, bliver bladene også gule; og hvis pH-værdien er forkert, er planten muligvis ikke i stand til at optage næringsstoffer fra jorden og vil derfor se gul ud.

Hvor kommer ordet pikelet fra?
Læs mere

Hvor kommer ordet pikelet fra?

Ifølge Merriam-Webster stammer oprindelsen af ordet pikelet fra det walisiske bara pyglyd eller pitchy bread, som var et mørkt, klæbrigt brød. Ordet spredte sig nordpå til England og blev anglikaniseret til pikelet. Hvorfor kaldes crumpets Pikelets?

Kommer private universiteter under ugc?
Læs mere

Kommer private universiteter under ugc?

Private universiteter i Indien er reguleret under UGC (Etablissement and Maintenance of Standards in Private Universities) Regulations, 2003. Er privat universitet omfattet af UGC? Section 12 (B) i UGC Act af 1956 giver også UGC ret til at "