Hvem dater laurene jobs?

Indholdsfortegnelse:

Hvem dater laurene jobs?
Hvem dater laurene jobs?
Anonim

Milliardæren Laurene Powell Jobs har stille og roligt været kærester med Eleven Madison Park kendiskokken Daniel Humm, har Page Six udelukkende erfaret. Buzz har spredt sig gennem foodieverdenen, at kokken og den filantropiske enke efter Steve Jobs er en genstand.

Er Laurene Powell Jobs Steve Jobs kone?

Hustruen til afdøde Apple-chef Steve Jobs støttede Joe Biden, ejer et vidtstrakt hjem i San Francisco og holder ferie på en superyacht.

Forlod Steve Jobs en arv til sin datter Lisa?

Laurene Powell Jobs, hans kone, arvede størstedelen af pengene. Men Jobs' datter fra et tidligere forhold, Lisa Brennan-Jobs, stod også tilbage med en arv på flere millioner dollar.

Er Lisa rig på job?

I dag er hun 18,8 milliarder dollar værd, hvilket gør hende til den 58th-rigeste person i verden og den sjette-rigeste kvinde på Planeten. Men hans enke var ikke Jobs eneste overlevende slægtning. Udover de tre børn, han fik med sin kone, havde Jobs også en ældre datter, Lisa Brennan-Jobs, som blev født i 1978.

Hvad var Steve Jobs IQ?

Steve Jobs' IQ var på niveau med Einsteins

Wai har estimeret, at Jobs havde en høj IQ på 160, baseret på Jobs engang havde sagt, at som en fjerde klasse, han testede på et niveau svarende til en anden gymnasieskole.

Anbefalede: