Hvornår starter sasuke-hentningsbuen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår starter sasuke-hentningsbuen?
Hvornår starter sasuke-hentningsbuen?
Anonim

Den strækker sig gennem bind 20-27, eller mere specifikt, dækker kapitlerne 172 til 238 af mangaen og afsnit 107 til 135 af Naruto-animen. I mangaen er denne bue indledt af Search for Tsunade og efterfulgt af Kakashi Gaiden.

Hvilken episode begynder Sasuke Retrieval-buen?

Naruto: Sæson 3: Episode 27 The Sasuke Retrieval Squad!

Hvornår startede Sasuke-buen?

Sasuke Recovery Mission Arc løb fra afsnit 107 til 135 i den originale Naruto-anime. Efter at Sasuke modtog sit forbandelsesmærke fra Orochimaru under chunin-eksamenerne og blev kaldt svag af Itachi under Search For Tsunade, ønskede Sasuke mere magt.

Er Sasuke Retrieval arc filler?

Dette er ikke så meget en bue, som det er en samling af omkring 17 mindre buer, der udgør 2 års meningsløse Naruto-episoder. Mangaen i den originale Naruto-serie sluttede med Sasuke Retrieval Arc. De to år, der fulgte i den originale tegneserie, var alt hovedpinefremkaldende fyldstof.

Henter de Sasuke?

Sasuke taber til sidst både kampen og sin venstre arm. Han bliver besejret og overgiver sig til sidst til Naruto og besluttede at forene sit venskab med ham. Besejret, men benådet af byens leder og forsonet med Naruto, forlader Sasuke landsbyen på en verdensrejse.

Anbefalede: