Hvornår starter united aviate?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår starter united aviate?
Hvornår starter united aviate?
Anonim

Inden for fem år kan de blive United-pilot. United Aviate Academys første klasse på 20 piloter vil begynde deres studier i det tredje kvartal af 2021, hvor klassen dimitterer i første halvdel af 2022.

Hvor lang tid tager United Aviate-programmet?

Trin 2 Start din træning

Hos United Aviate Academy tilbyder vi den bedste flyvetræning for at forberede dig til en sikker og succesfuld karriere som pilot hos United. Det er udelukkende designet til ansøgere med ringe eller ingen piloterfaring, og det fulde kursus tager ca. et år at gennemføre.

Har United Airlines en flyveskole?

United Aviate SM Bliv United Airlines® Pilot

ATP Flight School er landets førende inden for flyselskabsorienteret flyvetræning og har indgået et samarbejde med United for at give ATP-elever den hurtigste vej til en succesfuld pilotkarriere hos United.

Hvad er United Airlines Aviate-program?

Aviate er Uniteds brancheførende pilotkarriereudviklingsprogram, der tilbyder håbefulde og etablerede piloter den mest direkte vej til et United flight deck. Vi tror på, at vores flyselskabs succes afhænger af den enkeltes succes - så du kan få din drømmekarriere og regne med vores støtte hvert skridt på vejen.

Hvad laver en United Airlines-pilot?

Average United Airlines Pilot årlige løn i USA erca. $144, 437, hvilket er 162 % over landsgennemsnittet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.