Hvad er en sans serif-skrifttype?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en sans serif-skrifttype?
Hvad er en sans serif-skrifttype?
Anonim

I typografi og bogstaver er en sans-serif, sans serif, gotisk eller blot sans letterform en, der ikke har udvidende funktioner kaldet "serifs" i slutningen af streger. Sans-serif-skrifttyper har en tendens til at have mindre stregbreddevariationer end serif-skrifttyper.

Hvad er et eksempel på en sans serif-skrifttype?

Nogle populære eksempler på serif-skrifttyper er Times New Roman, Garamond og Georgia. Nogle populære sans-serif-skrifttyper er Arial, Futura og Helvetica.

Hvad er en serif-skrifttypestil?

I typografi er en serif (/ˈsɛrɪf/) en lille streg eller streg, der regelmæssigt er knyttet til slutningen af en større streg i et bogstav eller et symbol inden for en bestemt skrifttype eller familie af skrifttyper. … Nogle typografikilder henviser til sans-serif-skrifttyper som "groteske" (på tysk, grotesk) eller "gotiske", og serif-skrifttyper som "romerske".

Hvilke skrifttyper er der?

Hvad er fire hovedtyper af skrifttyper?

  • Serif-skrifttyper.
  • Sans serif-skrifttyper.
  • Script-skrifttyper.
  • Vis skrifttyper.

Er times en serif-skrifttype?

Times New Roman er en serif-skrifttype. Den blev bestilt af den britiske avis The Times i 1931 og udtænkt af Stanley Morison, den kunstneriske rådgiver for den britiske afdeling af trykkerifirmaet Monotype, i samarbejde med Victor Lardent, en bogstavkunstner i The Times' reklameafdeling.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.