Hvad betyder travertin?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder travertin?
Hvad betyder travertin?
Anonim

Travertin er en form for terrestrisk kalksten aflejret omkring mineralske kilder, især varme kilder. Travertin har ofte et fibrøst eller koncentrisk udseende og findes i hvide, solbrune, cremefarvede og endda rustne varianter.

Er travertin en rigtig sten?

Travertin er en almindelig natursten, der bruges i badeværelser. Upoleret travertinsten har en naturlig skridsikker tekstur. Dette gør den fantastisk til at blive installeret i badeværelser, brusere og gulve.

Hvad bruges travertin til?

Travertin er en af flere natursten, der bruges til belægning af terrasser og havestier. Det er nogle gange kendt som travertinkalksten eller travertinmarmor; disse er den samme sten, selvom travertin er klassificeret korrekt som en type kalksten, ikke marmor.

Hvad er travertinfliser fordele og ulemper?

Fordele og ulemper ved travertinfliser

  • Denne sten, der oftest bruges til gulvbelægning og brolægning, fungerer også godt til bordplader, bagplader og brusevægge. …
  • Travertin er svær at holde skinnende, men dens naturlige matte tilstand byder på en helt egen skønhed. …
  • Installationskrav øger også prisen.

Er travertin avanceret?

Travertin er en mellemklassesten med hensyn til omkostninger, men dette placerer den i avanceret i hele udvalget af gulvmaterialer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.