Har det nogensinde sneet i Townsville?

Indholdsfortegnelse:

Har det nogensinde sneet i Townsville?
Har det nogensinde sneet i Townsville?
Anonim

DEN eneste mand, der korrekt forudsiger vejrbegivenheden i Townsville, siger nu, at det vil sne i det nordlige Queensland. … Sne er sjælden i Queensland. I 2015 blev det sydlige Queensland dækket af tyk sne i det, der blev kaldt statens mest "betydelige snefald i 30 år".

Har Queensland nogensinde sne?

Sne blev sidst rapporteret i Queensland generelt den 4. juni 2019 i Girraween National Park og ved Eukey nær Stanthorpe. … Men i juli 1882 rapporterede Brisbane Courier, at der var bekræftet sne i Brisbane og Toowoomba.

Hvor i Queensland sner det?

Granitbæltet og Darling Downs-regionerne er de steder, hvor der er størst sandsynlighed for sne i Queensland. Stanthorpe er den perfekte base for at se sneen i dette område, og på lidt over to en halv times kørsel fra Brisbane er det endda overskueligt på en dagstur!

Hvornår fik Rockhampton sne?

19. juli 1965 – den dag, hvor Queensland frøs og sne faldt i troperne.

Har Australien nogensinde sneet før?

Yes, det sner i dele af Australien, og ja – sneen er betydelig. … Den passende navngivne "Snowy Mountains"-region har betydelige snefald hver vinter, ligesom Victorias "High Country"-region, som kun ligger et par timers kørsel fra Melbourne. Den Tasmanske region får også snefald årligt.

Anbefalede: