Hvorfor er en chi square test en hale?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er en chi square test en hale?
Hvorfor er en chi square test en hale?
Anonim

χ2- og F-testene er ensidige tests, fordi vi aldrig har negative værdier af χ2 og F. For χ2 divideres summen af forskellen mellem observeret og forventet kvadret med det forventede (en andel), således er chi-kvadrat altid et positivt tal, eller det kan være tæt på nul på højre side, når der ikke er nogen forskel.

Er chi-square en-halede?

Asymmetriske fordelinger som F og chi-kvadrat fordelinger har kun én hale. Det betyder, at analyser som ANOVA og chi-square tests ikke har en "one-tailed vs. two-tailed" mulighed, fordi de fordelinger, de er baseret på, kun har én hale.

Er chi-square-testen en-halede eller to-halede?

Selv om den evaluerer det øvre haleområde, betragtes chi-square-testen som en to-halet test (ikke-retningsbestemt), da den dybest set bare spørger, om frekvenserne er forskellige.

Er chi-square test altid ret hale?

Chi-square-tests er altid højrehalede tests. Hvis p ≤ α forkast nulhypotesen. Hvis ikke at forkaste nulhypotesen.

Hvordan ved du, om en test er en-sidet eller to-halet?

En en-hale-test har hele 5 % af alfa-niveauet i én hale (i enten venstre eller højre hale). En tosidet test deler dit alfaniveau i to (som på billedet til venstre). Lad os sige, at du arbejder med standard alfa-niveauet på 0,5 (5%). En tohalettest vil have halvdelen af dette (2,5 %) i hver hale.

Anbefalede:

Interessante artikler
På forreste korsbånd?
Læs mere

På forreste korsbånd?

Det forreste korsbånd (ACL) er et af de vigtigste ledbånd, der hjælper med at stabilisere dit knæled . ACL forbinder dit lårben (lårbenet) med dit skinnebens skinneben. skinnebenet /ˈtɪbiə/ (plural tibiae /ˈtɪbii/ eller tibias), også kendt som skinnebenet eller skaftbenet, er den større, stærkere, og anterior (frontal) af de to knogler i benet under knæet hos hvirveldyr (den anden er fibula, bagved og til ydersiden af skinnebenet), og den forbinder knæet med ankelknoglerne.

Hvornår begyndte cordwainer?
Læs mere

Hvornår begyndte cordwainer?

Den første cordwainer i New England, Thomas Beard, landede i Plymouth i 1629. Før hans ankomst og længe efter fortsatte New Englands bosættelser med at købe læder fra Virginia, indtil deres egne garvere blev etableret. Hvem var den første skomager?

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?
Læs mere

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?

Når den er bygget, er vedligeholdelse en løbende udgift. Drifts- og vedligeholdelsesomkostninger kan være betydelige, men alle disse maskiner er langsigtede investeringer fortsætter (forhåbentlig) betale sig selv over tid. Hvor lang tid tager vindmøller at betale for sig selv?