I Spanien tager de siesta?

Indholdsfortegnelse:

I Spanien tager de siesta?
I Spanien tager de siesta?
Anonim

I Spanien tager de siesta. I Spanien tager de Siestas. … Spanien er et korrekt navneord, så det er skrevet med versaler, og siesta er et standardnavneord, så det er skrevet med små bogstaver.

Hvilken sætning er korrekt skrevet med stort bogstav og tegnsætning i Spanien de tager siesta i Spanien de tager siesta i Spanien de tager siesta i Spanien tager de siesta?

Det rigtige svar er det første, som er-- I Spanien tager de siesta. Fordi 'Spanien' er et egennavn, da det er et land. For 'siestas' refererer det til et almindeligt substantiv, der betyder en middag eller en eftermiddagshvil eller en lur. Så sætningen har korrekt brug af store bogstaver.

Hvilke sætninger er korrekt skrevet med stort bogstav og tegnsætning?

Mulighed (1) er korrekt.

Den korrekte sætning med stort bogstav og punktum er: Yes, Ana.

Hvilke af disse sætninger er skrevet korrekt?

Den sætning, der står med stort bogstav, er "Mine nemmeste klasser er kemi og spansk". Her er "Kemi" og "spansk" de rigtige navneord. Det korrekte svar er mulighed C. I mulighed A er ordet "Kemi" kun skrevet med stort, mens det andet egennavn efterlades med små bogstaver.

Bruger du Halloween med store bogstaver?

Langt svar: Halloween er en helligdag og egennavne, så det skal skrives med store bogstaver i henhold til reglerne for brug af store bogstaver.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.