Hvad står bnf for?

Indholdsfortegnelse:

Hvad står bnf for?
Hvad står bnf for?
Anonim

BNF står for Bind-N-Fly. Bind-N-Fly produkter leveres med alt, hvad du har brug for, bortset fra en sender. … Plug-N-Play-produkter leveres med alt, hvad du har brug for, bortset fra en sender, modtagerbatteri og oplader.

Hvad betyder BNF at sende sms'er?

"Big Name Fan" er den mest almindelige definition for BNF på Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram og TikTok. BNF. Definition: Big Name Fan.

Hvad betyder BFN?

Hvis du prøver at få en baby, er det ikke noget, du vil høre! En BFN står for 'big fat negative', og den er parret med, ikke overraskende, BFP – big fat positive. Du har måske også hørt om BFP-graviditetstesten.

Hvad betyder AF under graviditet?

AF: Aunt Flow eller Flo, også kendt som din menstruation. (Uden for infertilitetskredse står AF for "som f%k" … hvilket virkelig er lige så passende ud fra en forsøg på at blive gravid!) AFNW: Tante Flo ikke efterlyst. AFSA: Tante Flo bliv væk. AH eller AZH: Assisted Hatching, en IVF-teknologi.

Hvad står BFN for under graviditet?

BFN – Big Fat Negative Med henvisning til graviditetstests dukker BFN og BFP regelmæssigt op på tværs af fertilitetsfora. Det er ikke ualmindeligt, at kvinder tager en graviditetstest og modtager forskellige resultater samme dag – du ser muligvis noget skrevet på fora, der ligner "testet BFP i morges, men BFN om aftenen".

Anbefalede: