Hvilken struds er farve?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken struds er farve?
Hvilken struds er farve?
Anonim

Voksne strudsehaner har sort fjerdragt, med hvide haler og primære fjer og en lys rosa eller blå hals i ynglesæsonen. Hunnerne er mindre og gråbrune i farven, mens umodne fugle ligner hunner, men er lidt mørkere.

Hvilken farve har hunstrudse?

Hannen er for det meste sort, men har hvide faner i vinger og hale; hunnerne er for det meste brune. Hovedet og det meste af halsen, rødlig til blålig i farven, er let nedsænket; benene, inklusive de kraftige lår, er bare. Hovedet er lille, Næbben kort og ret bred; de store brune øjne har tykke sorte vipper.

Er en struds sort?

Voksne hanners fjer er for det meste sorte, med hvide primære og en hvid hale. Imidlertid er halen på en underart gul. Hunner og unge hanner er gråbrune og hvide. Hovedet og halsen på både han- og hunstrudse er næsten blottet med et tyndt lag dun.

Hvorfor er strudse forskellige farver?

De vil beskytte deres æg mod rovdyr og med hunnen på reden om dagen og med sine grå fjer – rovdyr kan ikke se, at det er en struds, der sidder på æg.

Kan strudse være blå?

Selvom det generelt ligner andre strudse, huden på halsen og lårene på den somaliske struds er blå (i stedet for lyserød), og bliver lyseblå på hannen under parringen sæson. Halsen mangler entypisk bred hvid ring, og halefjerene er hvide.

Anbefalede: