Kunne steve mcqueen virkelig ride på en hest?

Indholdsfortegnelse:

Kunne steve mcqueen virkelig ride på en hest?
Kunne steve mcqueen virkelig ride på en hest?
Anonim

Hans karakter var en mand med få ord, og han bar et afsavet Winchester-haglgevær, som han bar på sit bælte og kærligt kaldte sit "Mares ben". Lidt trivia for hesteelskere er det faktum, at McQueen valgte den hest, han red i løbet af tv-programmets tre sæsoner. …

Var Steve McQueen en god rytter?

McQueen var så dygtige rideheste, at han brugte en hackamore i stedet af tøjler, hvilket viste hans niveau af ekspertise. Et berømt billede af den virkelige Horn viste ham også med et reb, som han var ved at flette til en ven til at bruge i en rodeo.

Brugte Steve McQueen sin egen hest i Wanted Dead or Alive?

Ringo, den sorte quarter-hest Steve McQueen red på "Wanted Dead Or Alive" kastede Steve seks gange i en fem ugers periode og bed ham ved tre lejligheder. "Det er godt, han kan lide mig," grinede Steve.

Hvilken slags hest red Steve McQueen?

Det er maj 1960, og på settet til den vestlige tv-serie 'Wanted: Dead or Alive' i Los Angeles - efter at have tæmmet sin hest på skærmen - har Steve McQueen vendt sin opmærksomhed mod et andet vildt dyr: hans elskede Jaguar XKSS…

Hvad døde Steve McQueen af?

Sidste chance operation, Steve McQueen dør i Juarez, november 1980

For fyrre år siden, den 7. november 1980, døde skuespilleren Steve McQueen af hjertesvigt på en Juárez-klinik menskomme sig efter en operation for at fjerne kræftsvulster i nakke og mave.

Anbefalede: