Hvilket klæbemiddel til bladguld?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket klæbemiddel til bladguld?
Hvilket klæbemiddel til bladguld?
Anonim

Gedeo Gilding Paste, Eberhard fra Staedtler eller alternativt et akrylmedium eller en god PVA-lim fortyndet til en mælkeagtig konsistens. En traditionel oliebaseret størrelse såsom Japan Gold Size fungerer bedst på hårde glatte overflader, men det vil tage længere tid at tørre tilstrækkeligt til at acceptere bladet.

Har du brug for speciel lim til bladguld?

Guldblade, nogle gange kaldet guldfolie eller bladguld, er et ekstremt tyndt ark ægte guld, langt lettere end et stykke aluminiumsfolie af samme størrelse. Behandling af et projekt med bladguld involverer limning af det med en speciel lim kaldet adhesive sizing, selvom du i nogle tilfælde kan bruge en standard spraylim.

Hvilke klæbemidler kan jeg bruge til bladguld?

Guldbladning kræver en vandbaseret klæbemiddel. Du kan købe metalbladklæber specielt til forgyldning. Jeg har også set folk bruge Mod Podge.

Kan du bruge Mod Podge til bladguld?

For at påføre bladguldet påføres et tykt lag mod podge (eller en anden vandbaseret lim), og brug en tør, blød børste til at feje bladguldet til den våde mod. podge uden at røre limen. Lad det tørre, og børst overskydende bladguld af. Påfør bladguld igen, hvis det er nødvendigt.

Kan du klare lak over bladguld?

Clear klæber ikke til bladguld såvel som malingen omkring det. Lette frakker i starten er et godt råd, ikke på grund af mulige løft. Bladguldet erglattere end malingen ved siden af, og du kan få et tydeligt fald på bladet, hvis du maler lodret.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilket land er giza-pyramiderne i?
Læs mere

Hvilket land er giza-pyramiderne i?

Gizapyramiderne, bygget til at holde ud i en evighed, har gjort netop det. De monumentale grave er relikvier fra Egyptens gamle kongeriges æra og blev bygget for omkring 4.500 år siden. Hvilken by er pyramiderne i Egypten? Memphis er placeret syd for Nilen-deltaet på flodens vestbred og omkring 24 km syd for det moderne Kairo.

Hvilken kemisk stil øger roen?
Læs mere

Hvilken kemisk stil øger roen?

Yderligere bemærkes det, at no Chemistry Style Card øger Composure, den eneste Style, der garanterede et boost af denne parameter var Sniper, som nu kun i FUT 21 bestemmer et boost af skydning og fysisk statistik. Kan du forbedre roen FIFA 21?

Kan hunde spise mad med paprika?
Læs mere

Kan hunde spise mad med paprika?

Selv om paprika ikke er giftig for hunde som andre fødevarer, bør du virkelig ikke give det til din hundeven. … Men paprika kan forstyrre din hunds mave og forårsage diarré. Hvis din hvalp er kendt for at have mave-tarmproblemer, undgå at fodre ham med noget som helst måltid med paprika i.