Har det je ne sais quoi?

Indholdsfortegnelse:

Har det je ne sais quoi?
Har det je ne sais quoi?
Anonim

Hvad betyder je ne sais quoi? Je ne sais quoi betyder bogstaveligt "jeg ved ikke hvad" på fransk. Sætningen blev lånt til engelsk som et udtryk for en kvalitet, der gør noget eller nogen attraktiv, karakteristisk eller speciel på en eller anden måde, men som er svær at sætte ord på.

Hvornår ville du bruge je ne sais quoi?

På fransk betyder je ne sais quoi bogstaveligt "jeg ved ikke hvad." Det bruges til at fange en ubeskrivelig, speciel kendetegnende egenskab eller for at nævne en unavngiven kvalitet. Du kan f.eks. sige: "Ms. McManes engelsktime er ikke som enhver anden klasse, jeg har taget - den har en vis je ne sais quoi."

Er je ne sais quoi et formsprog?

"Je ne sais quoi" er et fransk idiomatisk udtryk brugt så meget på engelsk, at det er blevet til de førende engelske ordbøger.

Siger franskmænd je ne sais pas?

"ne" er kun udeladt i det t alte fransk (quebecer), men det er ikke korrekt. I Frankrig ville de sige: "Je ne sais pas". Når franskmænd taler, udelader de også ordet "ne".

What does je ne pas?

Adverb. jeg ved det ikke jeg ved det ikke jeg'er ikke sikker på, jeg aner ikke jeg kan ikke jeg ved ikke jeg er ikke sikker jeg ved det bare ikke jeg ved' vidste ikke engang, at jeg ikke vidste det.

Anbefalede: