Kan du spise hestemakrel?

Indholdsfortegnelse:

Kan du spise hestemakrel?
Kan du spise hestemakrel?
Anonim

Det følgende er nemme forslag til at spise og nyde grillet hestemakrel på japansk måde. Skindet på grillet fisk er sprødt og lækkert. Den er ret spiselig. Små knogler kan komme ind i munden; fjern gerne nogen af disse knogler med fingrene.

Er hestemakrel god at spise?

Selv om det er ret fedtet fisk, har hestemakrel en anden smag end normal makrel. Portugiserne tilbereder dem ofte i en escabeche (stegt og derefter gennemvædet i en sød syltesyre), og japanerne bruger det ofte til at lave en tataki, som er som en orientalsk tatare.

Hvordan smager hestemakrel?

Hestemakrel har en let smag og serveres oftest med friskrevet ingefær.

Hvordan renser du en hestemakrel?

Trin

  1. Skyl hurtigt fisken i et dørslag.
  2. Med fisken sat bugten ud, brug en køkkensaks til at gennembore fisken bag hovedet. …
  3. Vend maven mod dig.
  4. Skær mod halen og riv hovedet af ved at trække kniven nedad og trække indmaden ud i samme bevægelse.

Hvad er hestemakrel til?

Frisk (sashimi-kvalitet) hestemakrel kan bruges til tatataki (let svitset, efterladt rå i midten), sashimi og marinerede retter. Disse fisk er også lækre grillet med s alt, friturestegte, kogte og som fiskeboller.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.