Kan passinterferens gennemgås?

Indholdsfortegnelse:

Kan passinterferens gennemgås?
Kan passinterferens gennemgås?
Anonim

Nej - ikke længere. Offensive og defensive pass-interferens-opkald og ikke-opkald var underlagt NFL's replay-gennemgangssystem i kun én sæson (2019).

Kan passinterferens væltes?

Teorien bag virkede fornuftig: Tillad NFL-holdene at udfordre pass-interferens-opkald, nogle af dem, som de mest uhyggelige opkald kan omstødes, hvis det er nødvendigt. Bortset fra, at ansøgningen på en eller anden måde efterlod næsten alle utilfredse. Så efter en eksperimentel sæson vil pasinterferens ikke længere kunne anmeldes i 2020.

Kan du gennemgå pasinterferens på college?

Pass-interferensreplay-gennemgang vender ikke tilbage i 2020, og formanden for konkurrenceudvalget forklarer hvorfor. Når vi ser tilbage på "no-call set rundt om i verden", vil det kun have haft en effekt på 2019-sæsonen – ikke NFL som helhed.

Kan pasinterferens gennemgås i 2020?

Når NFL-sæsonen 2020 skrider frem, gider du ikke at skrige på dit tv, efter at dit yndlingsholds træner skal kaste sit udfordringsflag, eller at spillets officials skal gå til den øjeblikkelige replay-monitor, når du ser, hvad du tror, er et mistet pass interferens opkald. Disse straffe kan ikke længere anmeldes i NFL.

Kan pasinterferens udfordres i college-fodbold?

Også, selvom overtrædelsen af afleveringsinterferens ikke kan gennemgås, kan den omstødes ved gennemgang baseret på berøring afpasset.

Anbefalede: