Vil Juventus være med i fifa 21?

Indholdsfortegnelse:

Vil Juventus være med i fifa 21?
Vil Juventus være med i fifa 21?
Anonim

Ifølge EA Sports lancerer brasilianske klubber med generiske spillernavne og er ikke inkluderet i Ultimate Team. Juventus er ikke længere i FIFA! … Det mest højprofilerede 'fravær' fra FIFA 21 med hensyn til officiel nomenklatur og holdbadges er uden tvivl Juventus - kendt som 'Piemonte Calcio' i EA Sports-spillet.

Hvad vil Juventus hedde i FIFA 21?

Juventus, Roma, River Plate, Boca Juniors og Corinthians er ikke med i FIFA 21 og er i stedet kendt som Piemonte Calcio, Roma FC, Nuñez, Buenos Aires og Oceânico FC hhv.

Er Boca Juniors i FIFA 21?

Boca Juniors på FIFA 21

Boca Juniors er et hold i Superliga Argentina-ligaen, der kan spilles på FIFA 21. Blandt holdets spillere har Esteban Andrada den højeste FIFA 21-rating efterfulgt af Eduardo Salvio på andenpladsen og Frank Fabra på tredjepladsen.

Hvilket land er Piemonte Calcio?

Piemonte Football Club var et italiensk fodboldhold baseret i Torino, som konkurrerede i fem sæsoner i Prima Categoria, hvilket svarer til dagens Serie A.

Hvorfor er Boca ikke med i FIFA 21?

Boca vuelve til FIFA. … På grund af at have underskrevet en eksklusiv licensaftale med Konami, kunne de kun spilles som 'Buenos Aires' i alle modes undtagen CONMEBOL Libertadores mode i FIFA 21. Klubben har nu underskrevet en fuld kontrakt med EA. De vil fortsat være fuldt ud med ieFootball-serien.

Anbefalede: