Blev den lille blanding gået i stykker i 2020?

Indholdsfortegnelse:

Blev den lille blanding gået i stykker i 2020?
Blev den lille blanding gået i stykker i 2020?
Anonim

Jesy Nelson overraskede Little Mix-fans, da hun annoncerede, at hun ville forlade gruppen i december 2020 med henvisning til mentale sundhedsmæssige årsager. Et par måneder senere åbner hun op om sin beslutning og indrømmer, at hun har følt sig meget friere og gladere siden.

Går Little Mix i opløsning 2020?

Mens Little Mix-fans spekulerer i, at Leigh-Annes graviditet kan betyde, at bandet er klar til at gå fra hinanden, har pigerne en verdensturné planlagt til 2022, så det er unlikely de de planlægger at gå hver til sit snart.

Forlod Jesy fra Little Mix?

Jesy Nelson har sagt, at hendes exit fra Little Mix lige så meget var bandets beslutning, som det var hendes egen. Sangerinden, der sluttede sig til gruppen, efter de blev dannet på The X Factor i 2011, annoncerede hun havde forladt Little Mix i december 2020.

Hvem forlod Little Mix?

Jesy Nelson har åbnet op omkring det øjeblik, hun indså, at hun ville forlade Little Mix. Sangerinden, der sluttede sig til bandet, efter de dannede sig på The X Factor i 2011, annoncerede, at hun havde forladt bandet i december 2020.

Hvem forlod Little Mix og hvorfor?

For første gang siden hun forlod Little Mix, har Jesy Nelson afsløret, hvorfor hun skulle videre fra det verdensberømte popband. Jesy Nelson besluttede at forlade Little Mix efter at have ramt "brækningspunktet", mens han filmede videoen til deres nummer et hit, Sweet Melody.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor kom ordet komfort fra?
Læs mere

Hvor kom ordet komfort fra?

Verbetet trøste kommer fra det latinske ord comfortare, som betyder "styrke meget." At give trøst er at styrke en andens humør eller fysiske tilstand. Det kan tage lang tid at trøste din mor, efter at hendes kat er forsvundet. Er komfort et egentligt ord?

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?
Læs mere

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?

På grund af dens milde smag og høje røgpunkt røgpunkt Røgpunktet, også kaldet forbrændingspunktet, er den temperatur, ved hvilken en olie eller fedt begynder at producere en kontinuerlig blålig røg, der bliver tydeligt synlig, afhængig af specifikke og definerede forhold.

Udløber ukrudtsmiddel?
Læs mere

Udløber ukrudtsmiddel?

Svar: Insekticider og herbicider har ingen udløbsdato. Næsten alle insekticider og herbicider er lavet til at holde i årevis på hylden. De fleste vil holde i mindst 5 år, så længe du holder låget tæt på og holder det væk fra direkte sollys og områder med høj varme.