Hvor er det rigeste postnummer i Amerika?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er det rigeste postnummer i Amerika?
Hvor er det rigeste postnummer i Amerika?
Anonim

Fisher Island, en 216 hektar stor barriereø nær Miami, er igen det rigeste postnummer (33109) med en gennemsnitlig indkomst i 2018 på $2,2 millioner ifølge Bloomberg analyse. På andenpladsen Atherton - postnummer 94027 - steg indtjeningen med en tredjedel til $1,72 millioner.

Hvilken stat er hjemsted for det rigeste postnummer?

Massachusetts. Den $4.850.000 to-sengs lejlighed i Boston, Massachusetts, 02199, ligger i hjertet af Back Bay Gibson Sotheby's International Re alty. De højeste medianpriser for boliger i USA findes i staten Massachusetts.

Hvad er det rigeste postnummer i verden?

Atherton 94027 i Silicon Valley, CalifornienSilicon Valley-forstaden Athertons 94027 er det dyreste postnummer i verden. Det har vundet positionen for fjerde gang i træk, og den gennemsnitlige pris for et hus i området er $7 millioner.

Hvad er det dårligste postnummer i USA?

Det fattigste postnummer i hele USA er i Erie, PA. Med en befolkning på 1.418 husstande er medianindkomsten $10.873 og middelindkomsten er $14.780. For at sætte det i perspektiv er det føderale fattigdomsniveau for en familie på fire $25.100.

Hvilket postnummer har færrest mennesker?

Den mindste: 11109 (kort)Et to-blok område på tværs af East River fra Manhattan, dette postnummer i Long Island City er blandtden mindste i landet - på en tiendedel af en kvadratkilometer. Det praler dog af 1.400 mennesker i det område, hvilket presser indbyggere pr. kvadratkilometer til toppen af listen, ifølge Esri.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .