Hvornår blev tidevandsmåleren opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev tidevandsmåleren opfundet?
Hvornår blev tidevandsmåleren opfundet?
Anonim

Det var først 1851 i San Francisco, at U. S. Coast and Geodetic Survey først indsatte en selvregistrerende tidevandsmåler.

Hvornår blev tidevandsmåleren opfundet?

The Saxton Gauge

Joseph Saxton opfandt en selvregistrerende tidevandsmåler i 1851. Denne tidevandsmåler kørte kontinuerligt med minimal menneskelig pleje. Selvom denne måler ikke var den første selvregistrerende tidevandsmåler, var den en forbedring i forhold til eksisterende instrumenter og var den type, der først blev indsat af U. S. Coast Survey.

Hvor meget er havniveauet steget i de seneste 200 år?

Hastigheden af havniveaustigningen er også steget over tid. Mellem 1900 og 1990 viser undersøgelser, at havniveauet steg mellem 1,2 millimeter og 1,7 millimeter om året i gennemsnit. I 2000 var denne hastighed steget til omkring 3,2 millimeter pr. år, og hastigheden i 2016 er anslået til 3,4 millimeter pr. år.

Hvornår begyndte vi at registrere havniveau?

De første systematiske målinger af havniveau fra direkte observationer går tilbage til slut 17. århundrede, men det var først i midten af 1800-tallet, at det første 'automatiske' tidevand målere blev udviklet.

Hvor mange tidevandsmålere er der?

Relative havniveautendenser

Trendanalysen er også blevet udvidet til 240 glob alt tidevand stationer, der bruger data fra Permanent Service for Mean Sea Level (PSMSL).

Anbefalede: