Hvilke planeter har små diametre?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke planeter har små diametre?
Hvilke planeter har små diametre?
Anonim

Smallest Planet: Mercury Den mindste planet med hensyn til både masse og volumen er Merkur - med en diameter på 4.879 km og 3.3010 x 1023kg, denne lille verden er næsten 20 gange mindre massiv end Jorden, og dens diameter er omkring 2½ gange mindre. Faktisk er Merkur i størrelse tættere på vores måne end på Jorden.

Hvad er diametrene på hver planet?

Diametrene på hver af planeterne i vores solsystem er ifølge National Aeronautics and Space Administration (NASA) som angivet nedenfor:

  • Mercury: 4, 879 km.
  • Venus: 12, 104 km.
  • Earth: 12, 756 km.
  • Mars: 6, 792 km.
  • Jupiter: 142, 984 km.
  • Saturn: 120, 536 km.
  • Uranus: 51, 118 km.
  • Neptun: 49, 528 km.

Har jovianske planeter store eller små diametre?

Sammenlignet med Jorden er de jovianske planeter enorme. Jupiter er 11 gange større end Jorden i diameter og er den største planet i vores solsystem. Saturn er den næststørste, ni gange større end Jorden. Uranus og Neptun er begge cirka fire gange større end Jorden.

Har de indre planeter en stor diameter?

Størrelsesinterval. Sammenlignet med de fire gasgigantiske planeter, der udgør det ydre solsystem, har de indre planeter alle små størrelser. … Mars er meget mindre med en diameter på 3.396 kilometer (2.110 miles), og Merkur er den mindsteterrestrisk planet, der måler 2.439 kilometer (1.516 miles) på tværs.

Har Merkur Mars og Venus små diametre?

Venus ligner Jorden men mindre, dens diameter er 7.520 miles eller 12.104 km. Måske overraskende er Mars kun 30 % bredere end Mercurys diameter på 3.032 miles eller 4.880 km.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilket land er giza-pyramiderne i?
Læs mere

Hvilket land er giza-pyramiderne i?

Gizapyramiderne, bygget til at holde ud i en evighed, har gjort netop det. De monumentale grave er relikvier fra Egyptens gamle kongeriges æra og blev bygget for omkring 4.500 år siden. Hvilken by er pyramiderne i Egypten? Memphis er placeret syd for Nilen-deltaet på flodens vestbred og omkring 24 km syd for det moderne Kairo.

Hvilken kemisk stil øger roen?
Læs mere

Hvilken kemisk stil øger roen?

Yderligere bemærkes det, at no Chemistry Style Card øger Composure, den eneste Style, der garanterede et boost af denne parameter var Sniper, som nu kun i FUT 21 bestemmer et boost af skydning og fysisk statistik. Kan du forbedre roen FIFA 21?

Kan hunde spise mad med paprika?
Læs mere

Kan hunde spise mad med paprika?

Selv om paprika ikke er giftig for hunde som andre fødevarer, bør du virkelig ikke give det til din hundeven. … Men paprika kan forstyrre din hunds mave og forårsage diarré. Hvis din hvalp er kendt for at have mave-tarmproblemer, undgå at fodre ham med noget som helst måltid med paprika i.