Hvor er forza horizon 5 indstillet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er forza horizon 5 indstillet?
Hvor er forza horizon 5 indstillet?
Anonim

Forza Horizon 5 er et racervideospil, der foregår i et åbent miljø baseret i Mexico. Spillet har det største kort i hele Forza Horizon-serien og er 50 % større end Forza Horizon 4.

Vil Forza Horizon 5 blive sat i Japan?

Forza Horizon 5 er nu en bestemt ting efter den officielle meddelelse på E3, og en af de vigtigste ting er, at spillet finder sted i Mexico, ikke i Japan som tidligere spekuleret.

Hvor er fh5 placeret?

Efter mange spekulationer og mange rygter er placeringen af Forza Horizon 5 endelig blevet annonceret. Vi på vej syd for grænsen til Mexico! Forza Horizon 5 vil blive det største kort til dato, og vil tage os rundt i Mexico og give spillerne en bred vifte af steder og interessepunkter.

Er Forza Horizon 5 blevet bekræftet?

Forza Horizon 5 blev officielt afsløret af Xbox og Playground Games ved E3 2021 under Xbox og Bethesda Games Showcase på E3 2021. … FH5 gjorde også en stor optræden på Xbox Gamescom 2021-begivenhed, hvor et ton blev vist frem som den første køretur i Forza Horizon 5, de officielle FH5-cover-biler og kunst og mere.

Hvilke biler vil være i FH5?

Playground Games har annonceret trioen af startbiler til FH5. I år får spillerne et valg mellem Chevrolet C8 Corvette Stingray, 2021 Ford Bronco og Toyota Supra GR. Tingene er lidt anderledesi år dog, da det ikke er et permanent valg.

Anbefalede: