Har puttanesca ansjoser?

Indholdsfortegnelse:

Har puttanesca ansjoser?
Har puttanesca ansjoser?
Anonim

Spaghetti alla puttanesca er en italiensk pastaret, der blev opfundet i Napoli i midten af det 20. århundrede og lavet typisk med tomater, olivenolie, oliven, kapers og hvidløg - med vermicelli eller spaghettipasta.

Hvad er puttanesca-sauce lavet af?

Den er lavet ved at kombinerer ansjoser, kapers, oliven og valgfrie ingredienser som hvidløg, rød peberflager, chilipeber og tomater til en virkelig velsmagende sovs.

Hvad kan jeg bruge i stedet for ansjoser i puttanesca?

En af mulighederne som erstatning ved fremstilling af puttanesca er at bruge marmite eller vegemite. De er s alte og krydrede som ansjoser. Miso kan også passe perfekt. Tang er også en god mulighed, da det vil give en frisk smag, såvel som tamari, som tilføjer rig og dyb smag med sød s althed.

Hvorfor hedder det puttanesca?

Nogle siger, at navnet opstod i bordellerne i de spanske kvarterer (horen er puttana på italiensk, deraf puttanesca); andre hævder, at den blev opfundet i 1950'erne på en berømt restaurant i Ischia en sen aften, da en gruppe sultne kunder bad ejeren, som ikke havde mange ingredienser tilbage, om at lave una …

Er puttanesca et dårligt ord?

Puttanesca sauce. Lad os få det af vejen: Yes, puttanesca oversættes bogstaveligt til "af, relateret til eller karakteristisk for en prostitueret", for at citere OED.

Anbefalede: