Blev synderen filmet?

Indholdsfortegnelse:

Blev synderen filmet?
Blev synderen filmet?
Anonim

The Sinner filmede rundt omkring i New York til sæson 3, men da det kom til den fiktive by Dorchester, valgte de Hartsdale Train Station til at stå for Dorchester-stoppet på Metro North-toglinjen.

Hvor filmede de sæson 1 af The Sinner?

The Sinner blev hovedsageligt skudt i South Carolina og New York, USA. Belvedere Estate i Tarrytown, New York blev brugt som den fiktive Beverwyck Club.

Hvor er The Sinner-sæson 2 optaget?

The Sinner blev filmet i og omkring New York, men byen portrætteret i serien er en blanding af forskellige optagelsessteder i staten NY. I sæson 2 foregik handlingen delvist i den også opbyggede landsby Keller. I sæson 3 ligger Dorchester ved Hudson River i Somerset County.

Hvor er Sinner 3 optaget?

Mange scener af The Sinner foregår i den fiktive by Dorchester, New York. I virkeligheden blev disse scener filmet i forstaden Hartsdale i Greenburgh, Westchester County.

Hvilken sø er The Sinner optaget ved?

En dag under en familieudflugt ved Lake Minnewaska State Beach bliver den unge kone og mor Cora Tanner pludselig overvældet af et uforklarligt raseri og stikker en fremmed ihjel med vold. fyrre forbløffede vidner ser med.

Anbefalede: