Hvad betyder aliquid tibi vis?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder aliquid tibi vis?
Hvad betyder aliquid tibi vis?
Anonim

Den engelske oversættelse af "ALIQUID TIBI VIS" i mærket er "something you want".

Hvilket sprog er Aliquid Tibi vis?

Mærket består af et cirkulært design med Latin ordene "ALIQUID TIBI VIS" øverst og ordet "SPIGEN" forneden med bladdesign på begge sider, og et indre cirkulært design med et spejldesign til venstre, et gendesign til højre og et kompas med bogstavet "N" øverst.

Hvad betyder Spigen-logoet?

Betydning bag logoet. Navnet, Spigen, stammer fra de to tyske ord, "spiegel" og "gen", der betyder spejl og gen. Begge blev kombineret for at afspejle ideologien bag vores værdier i at skabe løsninger, der afspejler behovene hos vores værdsatte kunder.

Hvilken er bedre Spigen eller Ringke?

Formfaktor: Med hensyn til formfaktor, Spigen vinder denne let. Det samlede materiale, der bruges rundt om kanten, er tyndere sammenlignet med Ringke. … Ringke tilbyder mere top- og bundkofangerbeskyttelse, hvilket igen gør den samlede højde lidt større også.

Er Spigen lavet i Kina?

Spigen Inc, almindeligvis kendt som Spigen, er en Sydkoreansk producent af mobiltelefontilbehør baseret i USA, der laver etuier, skærmbeskyttere og andet tilbehør til populære smartphone-modeller. … var tidligere SGP Korea, enSydkoreansk mobiltilbehørsvirksomhed, etableret i 2004.

Anbefalede: