Hvordan skriver man featuring?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan skriver man featuring?
Hvordan skriver man featuring?
Anonim

Det er forkortet i kreditlister som feat., ft., f/, f.

Hvordan skriver man en udstillingstitel?

Tilføj altid medvirkende kunstnere i parentes ved i slutningen af nummeret, efter ordet 'feat. '. Hvis kunstneren optræder på hvert nummer på din udgivelse, skal udgivelses titlen også indeholde "(feat. Artist Name)".

Er feat en forkortelse for featuring?

' er en forkortelse for -udtrykket 'featuring'. Det betyder i bund og grund, at sangen indeholder en kort eller gæsteoptræden fra en anden musiker. … I moderne musik er en af de mest almindelige seværdigheder i musikvideoer og sang titler brugen af 'bedriften. ' eller 'ft.

Hvad er forkortelse for featuring?

FEAT (album), et The Hood-internetalbum fra 2012. Feat (d20 System), koncept i rollespilssystem d20. Feat (stato di natura), et album fra 2020 af Francesca Michielin. En forkortelse for featuring, brugt i kreditlister til at angive en gæsteoptræden (almindelig i musik)

Hvad betyder forkortelsen FT?

ft. er en skriftlig forkortelse for feet or foot.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.