Hvem er hui-kineserne?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er hui-kineserne?
Hvem er hui-kineserne?
Anonim

Hui-folket er en østasiatisk etnoreligiøs gruppe, som overvejende består af kinesisktalende tilhængere af islam, som er fordelt over hele Kina, hovedsageligt i landets nordvestlige provinser og Zhongyuan-regionen.

Hvem er Hui i Kina?

Huierne er kinesiske muslimer (dvs. hverken tyrkiske eller mongolske), som har blandet sig med han-kineserne i hele Kina, men som er relativt koncentreret i det vestlige Kina - i provinserne eller autonome regionerne Xinjiang, Ningxia, Gansu, Qinghai, Henan, Hebei, Shandong og Yunnan.

Er Hui Han?

Mens Hui ikke er Han, betragter de sig selv som kinesere og inkluderer sig selv i den større gruppe af Zhongyuan-ren.

Hvad spiser Hui-folket?

Hui-folket spiser måltider såsom nudler med suppe eller sauce, jiaozi, dampede boller og kager. De spiser kun planteædere fra drøvtyggere, såsom oksekød, lam, kamel, kylling, and og fisk. Deres specialiteter som chow mein, rå pandekager gennemvædet i fårekødssuppe, er populære blandt andre kinesiske etniske grupper.

Hvad har Hui-folk på?

Hui etniske gruppes tøj har karakteristiske nationale træk. Hui etniske gruppes tøj har karakteristiske nationale træk. De består hovedsageligt af vest, Dasdar (kluden viklet om hovedet), Maisaihai (læder) sokker, Zhunbai (kåbe), tilbedershat, tørklæde og så videre..

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.