Hvad skete der med jules wainstein?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med jules wainstein?
Hvad skete der med jules wainstein?
Anonim

Jules nægtede sig skyldig. Michael havde anmodet om en tilholdsforbud mod Jules, men hun var i stand til at se deres børn i foråret 2020. Hun havde boet i Florida på fuld tid efter sin tid i showet, men hendes opholdssted nu er offentligt ukendt.

Hvad skete der med Jules fra NYC Housewives?

Fra maj 2020 kunne Jules genforenes med sine børn, Jagger og Rio, efter at en dommer afviste Michaels anmodning om et tilholdsforbud mod hende. Hun er stadig sigtet for forbrydelser. De afsluttede deres skilsmisse i oktober 2020.

Er Jules Wainstein gift igen?

Jules Wainstein har officielt afsluttet sit ægteskab. The Real Housewives of New York City alun, 39, afsluttede sin skilsmisse med eksen Michael Wainstein i mandags, kan FOLK bekræfte. … Jules sluttede sig til RHONY i sin ottende sæson, men forlod franchisen efter en enkelt sæson for at fokusere på sine børn midt i sin skilsmisse.

Er Carole og Adam stadig sammen 2020?

De er ikke længere sammen, men er forblevet venner gennem årene. Så, dater Carole nogen nu? … I løbet af sin tid med Adam på RHONY sagde Carole berømt, at hun kun havde "fem gode somre tilbage" i betragtning af deres 20-årige aldersforskel.

Blev Jules fyret fra RHONY?

Julianne "Jules" Wainstein sluttede sig til realityshowet til sæson 8, og hun var den eneste gifte kvinde i rollelisten. … Efter ligeen sæson på RHONY chokerede Jules fans ved at annoncere, at hun forlod showet.

Anbefalede: