Hvad er kileplade?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er kileplade?
Hvad er kileplade?
Anonim

Kilplade er en plade til at forbinde bjælker og dragere til søjler. En kileplade kan fastgøres til et permanent element enten med bolte, nitter eller svejsning eller en kombination af de tre. De bruges i broer og bygninger såvel som andre strukturer.

Hvorfor bruges kileplade?

En kile, eller kileplade, er et trekantet stykke træ eller metal, der bruges til at overføre spændinger mellem forbundne elementer og hjælpe med at styrke samlingen mellem dem. De kan fastgøres til permanente elementer ved nitter, bolte, svejsning (i tilfælde af metal) eller presning (i tilfælde af tømmer).

Hvad er kileplade i stålstruktur?

En kileplade er en tyk stålplade, der bruges til at forbinde strukturelle stålkomponenter. Kilpladen er installeret i skæringspunktet mellem to eller flere tilstødende bjælker, korder eller søjler. … Kilpladerne fungerer både som en metode til at forbinde stålet sammen og til at tilføje styrke og støtte til hver samling.

Hvad er kileplade i truss?

En kileplade i en tagkonstruktion er et tyndt trekantet eller rektangulært stykke stål, kobber eller aluminium. Den forbinder bjælker, korder, elementer og dragere for at danne tagstolen. … I samlinger og strukturelle steder giver stødplader styrke og stivhed til at modstå belastningerne fra en tagkonstruktion.

Hvad er en kilestruktur?

En kile er et beslag, der styrker en vinkel på astruktur i byggebranchen. Ingeniører bruger tykke solide stål- eller jernplader (kileplader), der forbinder dragere og bjælker til søjlerne eller forbinder spærelementer i en bygning, bro og andre komplekse industrielle strukturer.

Anbefalede: