Hvorfor bruges pmos som pass-transistor i ldo?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges pmos som pass-transistor i ldo?
Hvorfor bruges pmos som pass-transistor i ldo?
Anonim

PMOS. PMOS-transistoren har ubetydelig hvilestrøm, og den eneste udfaldsspænding er dens source-drain-mætningsspænding. Derfor bruges disse i LDO-regulatorer. Som i tilfældet med PNP-transistoren er belastningen forbundet til en højimpedansnode (drænet), og regulatoren er mindre stabil.

Hvorfor bruges PMOS i LDO?

Udfaldsspændingen for PMOS LDO'er er lig med udgangsstrømmen gange Rds(on) af MOSFET. … I applikationer med lavere strømstyrke har PMOS LDO'er typisk en lavere VDO end PNP LDO'er. Figur 2 sammenligner udfaldsspændingen for en PNP LDO med den for en PMOS LDO.

Hvilket gennemgangselement er mere egnet til lavspændingsdrift af en LDO, og hvorfor?

Passelementet i LDO er ansvarlig for at overføre strøm fra input til belastning og drives af fejlforstærkeren i feedback-sløjfen. MOSFET'er (både PMOS og NMOS) bruges generelt som pass-elementer. Følgende billede viser et typisk LDO-layout med PMOS-paselement.

Hvad er forskellen mellem LDO og lineær regulator?

En LDO-regulator er en lineær regulator, der kan fungere ved en meget lav potentialforskel mellem input- og outputspændingen. En lineær regulator er en type strømforsyning IC, der kan udsende en konstant spænding fra en indgangsspænding og bruges i en række forskellige elektroniske enheder.

Hvad spiller en stor rollemed at stabilisere output af LDO?

Jo mere forstærkning fra fejlforstærker bidrager til at sænke belastningsreguleringen af LDO. … Fejlforstærkeren spiller den vigtige rolle at stabilisere udgangsværdien under transient.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.