Hvem lavede ordet skimmel?

Indholdsfortegnelse:

Hvem lavede ordet skimmel?
Hvem lavede ordet skimmel?
Anonim

Lenny Bruce Lenny Bruce Tidligt liv

Lenny Bruce var jødisk, født Leonard Alfred Schneider, i Mineola, New York. Han voksede op i det nærliggende Bellmore og gik på Wellington C. Mepham High School. Hans forældre blev skilt, før han fyldte 10 år, og han boede hos forskellige slægtninge i løbet af det næste årti. https://en.wikipedia.org › wiki › Lenny_Bruce

Lenny Bruce - Wikipedia

, en jødisk stand-up komiker, skrev, at brugen af ordet under hans optrædener i 1962 førte til hans arrestation på vestkysten, "af en jiddisch undercover agent, der var blevet placeret i klubben flere nætter i træk. for at afgøre, om [hans] brug af jiddische termer var et dække for bandeord".

Hvad er den bogstavelige betydning af ordet schmuck?

: en dum, tåbelig eller uslidelig person: fjols fornuft 1b Vær ikke den stakkels skurk, der løber tør for benzin og er strandet, når en naturkatastrofe er ved at ramme.-

Er schmuck i Oxford-ordbogen?

navneord. En tåbelig eller foragtelig person.

Er Tuchus et dårligt ord?

Tuchus er en slangbetegnelse for numse eller bagende. Et slangudtryk for din numse, der er afledt af jiddisch, er et eksempel på tuchus.

Hvad er forskellen mellem en putz og en skimmel?

Som navneord er forskellen mellem schmuck og putz, at schmuck er (vulgær) penis, mens putz er (slang) fjols, idiot eller putz kan være en dekoration elornament i fødselstraditionen, norm alt placeret under et juletræ.

Anbefalede: